Belangrijke informatie corona-maatregelen

19 augustus 2020 19:45

Om het op een verantwoordelijke manier mogelijk te blijven sporten hebben wij als vereniging een aantal aanvullende regels opgesteld omtrent het Covid-19 virus.

Zo kunnen we elkaar weer op een veilige manier treffen op het sportpark!

Nieuwe coronamaatregelen vanaf 13 november

Het aantal coronabesmettingen neemt razendsnel toe. Helaas is de overheid genoodzaakt om wederom heftige maatregelen in te stellen. De samenleving wordt weer hard geraakt en ook het amateurvoetbal.

Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende regels:

• Alle senioren en jeugdspelers, kunnen blijven voetballen, dit verandert gelukkig niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.
  • Publiek is helaas niet meer welkom op ons sportpark. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders
  • In de kantine is een coronatoegangsbewijs voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.
  • Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine.
  • Het afhalen van eten/drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder coronatoegangsbewijs maar met mondkapje.
  • De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten en is daarom op trainingsavonden dicht.

Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.