Hoofdtrainer Jan Mulder en assistent Klaas de Boer verlengen contract bij VVZwaagwesteinde

2 januari 2022 16:15


DE WESTEREEN – De technische commissie en het hoofdbestuur van v.v.Zwaagwesteinde zijn afgelopen week een contractverlenging overeengekomen met Jan Mulder en assistent Klaas de Boer. Het contract van Jan Mulder en Klaas der boer worden met 1 jaar verlengd. Het seizoen 2022-2023 wordt het tweede seizoen van Jan Mulder als hoofdtrainer bij v.v.Zwaagwesteinde. Voor Klaas de boer zal het zijn zevende seizoen worden als keeperstrainer en zijn tweede seizoen als assistent.

Onder leiding van Jan Mulder en Klaas de Boer kende Zwaagwesteinde de beste start in de tweede klasse zover. Twee seizoenen hielp Corona VVZwaagwesteinde om in de tweede klasse te blijven waar het nu niet meer nodig is. VVZwaagwesteinde staat nu op een keurig gedeelde 10e plek. Waar zij al een aantal, op papier verloren wedstrijden, toch hebben gewonnen aan de hand van Jan Mulder. De samenwerking tussen de trainer, spelers en club wordt als zeer positief ervaren. De contractverlenging zal bijdragen aan de verdere uitwerking en uitvoering van het worden van een stabiele tweedeklasser. 

Naast de contractverlenging met de hoofdtrainer en assistent, hebben ook BoukeGeert Vaatstra(leider) en Tako van Wieren(grensrechter) aangegeven volgend jaar door te willen gaan in de technische staf. 

Het HB, TC, Technische Staf en spelers hebben veel vertrouwen in de verdere samenwerking met Jan Mulder en Klaas de Boer.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!