Dick Sanger nieuwe hoofdtrainer VV Zwaagwesteinde - v.v. Zwaagwesteinde

Dick Sanger nieuwe hoofdtrainer VV Zwaagwesteinde

14 mei 2022 10:45


Dick Sanger wordt met ingang van het komende seizoen de nieuwe hoofdtrainer bij VV Zwaagwesteinde. De in Heerenveen woonachtige Sangers geeft na twee jaren sabbatical aan weer hongerig te zijn om voor een groep te staan. Voor deze twee jaar was hij onder andere werkzaam voor Be Quick Dokkum, VV Balk, VV Buitenpost en SC Veenwouden.

Dick geeft aan de Fryske walden een leuke werkomgeving te vinden en dat de mentaliteit van deze regio bij hem past. ‘’Ik heb wel een ‘klik’ met dorpsclubs als VVZaagwesteinde geeft Sangers aan.’’

 

Het eerste team van de Westereen speelt momenteel in de tweede klasse waar ze op een positie staan waarvoor ze waarschijnlijk via de nacompetitie moeten spelen voor lijfsbehoud. Het bewerkstelligen hiervan zou een goede uitgangspositie zijn. Het bestuur, het team en Sangers hopen door het bewerkstelligen hiervan samen stappen te gaan maken in de tweede klasse en een stabiele tweede klasser te worden.

 

Na het 1e gesprek met het technisch bestuurslid, technische commissie, assistent trainer klaas de boer en Dick Sangers ontstond er al snel een klik. Dit was doorslaggevend voor Sangers en het bestuur om een samen werking aan te gaan. Klaas de Boer zijn rol veranderd niet en zal assistent worden van Dick Sangers.

 

Het bestuur, de technische commissie, het team en Dick Sangers zien de samenwerking dan ook met veel vertrouwen tegemoet.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!