Final League

1 juni 2023 19:30

KNVB en ING introduceren iets nieuws: Final League. Een spannend en gezellig slottoernooi voor alle voetballende meiden in de MO13, MO15, MO17 en MO20-competitie. En het echt goede nieuws: voetbalvereniging Zwaagwesteinde is toernooilocatie voor de allereerste editie van deze Final League.

Op zaterdag 10 juni 2023 zullen in totaal zo'n 45.000 meiden de Final League spelen op verenigingen door het hele land. Veertien teams uit de regio bezoeken voetbalvereniging Zwaagwesteinde voor hun Final League. Een dag met veel wedstrijden. Voetbalvereniging Zwaagwesteinde maakt er een echte topdag van, dus kom gezellig langs om de vereniging én meidenvoetbal te ontdekken.

Waarom een Final League?

De competitieopzet voor meiden onder 13 tot en met onder 20 is vanaf dit seizoen gewijzigd. Er wordt gespeeld in vier fasen, waarbij de laatste een afsluitend toernooi is: de 'Final League'. Omdat iedere speelster een podium verdient om te laten zien en doen wat zij kan! Met de Final League bieden KNVB en ING voetbalmeiden dit podium. Op 10 juni 2023 vindt de eerste editie van de Final League plaats.