De voetbal2daagse is terug!

27 mei 2024 20:45

Na jarenlange afwezigheid zal er dit jaar bij VV Zwaagwesteinde weer een voetbal2daagse plaatsvinden. Iedereen tot en met 15 jaar, lid en niet-lid, is welkom om 28 en 29 augustus 2 dagen te genieten van activiteiten vol voetbalplezier. ⚽️

De jongens en meisjes zullen spelenderwijs activiteiten gaan doen, zoals  techniekoefeningen, toernooitjes en andere uitdagende voetbalspelletjes. Natuurlijk zijn er ook weer grote opblaasattributen om er een groot feest van te maken, net zoals de voorgaande fantastische edities.

Aanmelden kan via het formulier die via de link die hieronder te vinden is. En natuurlijk, elke deelnemer zal ook weer deze editie een schitterend en uniek voetbal2daagse shirt ontvangen. 🤩
Er is een kleine bijdrage verbonden aan een aanmelding om zo de kosten wat te dekken. De kosten bedragen €7,50 voor leden en €10,00 voor niet-leden. In dit bedrag zit alles ingesloten: deelname, eten, drinken en een mooi shirt.
Zien we jou 28 & 29 augustus op Sportpark de Wieken?! 😎

Druk hier voor het aanmeldformulier