Belangrijke informatie corona-maatregelen

19 augustus 19:45  Om het op een verantwoordelijke manier mogelijk te blijven sporten hebben wij als vereniging een aantal aanvullende regels opgesteld omtrent het Covid-19 virus. Zo kunnen we elkaar weer op een veilige manier treffen op het sprotpark!meer »

Afmelding deelname pilot “meer vrouwen op voetbaltechnische functies”

25 oktober 20:30  In overleg met de KNVB hebben wij als voetbalvereniging Zwaagwesteinde besloten niet deel te nemen aan de pilot “meer vrouwen op voetbaltechnische functies”. meer »

VVZ Erkend Leerbedrijf

19 oktober 19:15  Binnen de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) werken het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven nauw samen om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die zij nodig hebben.meer »

Oproep: Deelnemers pilot Vrouwen in Voetbaltechnische Functies gezocht

14 september 9:15  Voetbalvereniging Zwaagwesteinde wil zich inzetten om méér vrouwen op voetbaltechnische functies te verkrijgen. Daarom doen we mee met de KNVB pilot "Meer Vrouwen op Voetbaltechnische Functies". Denk daarbij aan trainer /coach, hoofd opleiding, scheidsrechter of voetbalbegeleider. meer »

Start zaterdag jeugdvoetbal 28 augustus 2021

25 augustus 23:00  Komende zaterdag hebben we de eerste training weer voor de jeugd. Van alle teams die aanwezig zijn wordt een teamfoto gemaakt.meer »

Start najaarscursus 2021 Voetbalschool Noord en Etienne Stomp Academy

21 augustus 11:30  De najaarscursus gaat weer van start vanaf vrijdag 17 en zondag 19 september. Er zijn trainingen onder leiding van gediplomeerde trainers en bieden een extra mogelijkheid om de techniek te verbeteren naast de reguliere trainingen bij de vereniging.meer »