Dick Sanger nieuwe hoofdtrainer VV Zwaagwesteinde

14 mei 10:45  Dick Sanger wordt met ingang van het komende seizoen de nieuwe hoofdtrainer bij VV Zwaagwesteinde. De in Heerenveen woonachtige Sangers geeft na twee jaren sabbatical aan weer hongerig te zijn om voor een groep te staan. Voor deze twee jaar was hij onder andere werkzaam voor Be Quick Dokkum, VV Balk, VV Buitenpost en SC Veenwouden.meer »

27x gelezen

Gezocht: keeperstrainer en trainer/coaches jeugd

27 april 14:30  Voetbalvereniging Zwaagwesteinde zoekt voor het seizoen 2022-2023 een enthousiaste keeperstrainer en enkele trainer/coaches voor onze bloeiende jeugdafdeling. Voor nadere informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Tjeerd van der Galiën via tjegalin@knid.nl.

139x gelezen

Data basismodules JVTC

26 april 19:00  De data voor de basismodule JVTC zijn maandag 30 mei 2022, vrijdag 10 juni 2022 en vrijdag 24 juni 2022. Voor iedereen die zich hiervoor heeft aangemeld: houdt deze data vrij in je agenda. De avonden zijn van 17:30 tot 22:00, deelnemers worden verwacht in trainingskleding.

63x gelezen

Jeugdtrainers gezocht!

8 februari 14:45  Ben jij enthousiast om jeugdvoetballers op te leiden en ze te begeleiden tijdens de wedstrijden? Dan ben jij de jeugdvoetbaltrainer die wij zoeken. Onze voetbalvereniging wil jou weer begeleiden en ondersteunen zodat jij je kunt ontwikkelen als jeugdvoetbaltrainer. meer »

332x gelezen

KNVB Welkomstprogramma voor jeugdvoetbaltrainers.

28 januari 18:30  Op vrijdagavond 4 maart 2022 is er een bijeenkomst in het kader van het welkomstprogramma voor jeugdvoetbaltrainers via de KNVB. De bijeenkomst is een onderdeel van de theoretische en praktische ondersteuning aan jeugdvoetbaltrainers van VV Zwaagwesteinde door de KNVB.meer »

119x gelezen

βœ¨πŸ… 𝐆𝐄𝐄𝐅 𝐉𝐄 𝐍𝐔 𝐎𝐏 π•πŽπŽπ‘ 𝐃𝐄 𝐖𝐄𝐒𝐓𝐄𝐑𝐄𝐄𝐍𝐃𝐄𝐑 πŽπ‹π˜πŒππˆπ‚π’ πŸπŸŽπŸπŸπŸ…βœ¨

28 januari 15:15  Yessss we mogen weer😍! Na een lange stille winter hebben Ernst, Markie & de rest eindelijk de coronamaatregelen versoepelt. Binnenkort beginnen de Olympische Spelen in Beijing, maar de échte eer valt te behalen in de Westereen!meer »