Home - v.v. Zwaagwesteinde

Home

VVZ JO9-1 - Grijpskerk JO9-1

Gisteren, 6 juni 11:00  Na een week geen voetbal mocht de VVZ jeugd onder 9-1 de laatste wedstrijd van het seizoen spelen tegen Grijpskerk 9-1. Het was een stralende zaterdag ochtend en de boys hadden er weer zin in. Als leiders en trainers hoefden we niet te vertellen wat er op het spel stond en wisten ze wat ze moesten doen. Winnen om dit seizoen als kampioen te eindigen.meer »

8x gelezen

Final League

1 juni 19:30  KNVB en ING introduceren iets nieuws: Final League. Een spannend en gezellig slottoernooi voor alle voetballende meiden in de MO13, MO15, MO17 en MO20-competitie. En het echt goede nieuws: voetbalvereniging Zwaagwesteinde is toernooilocatie voor de allereerste editie van deze Final League.meer »

211x gelezen

Zeer Geslaagde Ouderavond

1 juni 19:15  Maandagvond 13 Maart 2023 hebben Hoofd Jeugdopleiding Tjeerd van der Galiën en trainer Jan Stienstra van de VV Zwaagwesteinde een avond georganiseerd voor de ouders/verzorgers van de spelers categorieën O7 t/m de O10.meer »

112x gelezen

JO9-1 kampioen 3e fase in de 1e klas

24 maart 12:45  Afgelopen donderdag moest nog een inhaalwedstrijd worden gespeeld tegen Hardegarijp. Het was een spannende wedstrijd en vooral de eerste helft hadden de Westereender jonkjes niet het geloof in hun eigen kunnen. In de tweede helft werd er echt op z'n Westreenders gevoetbald en was VVZ zelfs beter. Hardegarijp schok van het felle spel van VVZ en had eigenlijk geen antwoord, uiteindelijk ging het gelijk op en dat was ook in het resultaat te zien, 5-5.meer »

162x gelezen

Informatieavond Ouders Onderbouw

13 maart 9:30  De winterstop is weer afgelopen, de voorjaars competitie is al in volle gang. Wij (spelers, trainers, leiders en scheidsrechters) zijn er klaar voor en hebben er zin in! U ook?meer »

406x gelezen

VVZ JO9-2 wint glorieus op Ameland

30 januari 14:00  De spelers hadden de hele week er al naartoe geleefd: de wedstrijd tegen Amelandia JO9-1. Zaterdag 28 januari was het zover. Om half negen ‘s ochtends stonden de spelers al klaar bij VVZ met hun prachtige nieuwe voetbaltassen op de rug. Op naar Holwerd en dan met de veerboot naar Ameland. Wat een belevenis! Het beloofde een koude, maar zonnige dag te worden en die belofte kwam uit. De bootreis verliep na enige vertraging voorspoedig. Leider Harm hield de troepen bij elkaar. Hij maakte er een geheel verzorgde reis van door de spelers regelmatig te voorzien van broodjes, drinken en fruit. meer »

129x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!