Algemene ledenvergadering 13 maart

27 februari 14:15  Op Woensdagavond 13 maart organiseert het bestuur twee ledenvergaderingen. De eerste ledenvergadering zal gaan om het seizoen 2021-2022. De tweede zal gaan over het seizoen 2022-2023. Dit zal gewoon een traditionele ledenvergadering zijn. Deze twee seizoenen zullen in één avond worden doorgenomen.meer »

Leafe clubleden van de VVZ

30 januari 15:45  Ofroene wieke hearden wy t ferdrietige nijs dat ald clubman fan de VVZ Roy Wolfgang stoarn is! Hy hat jirren lang trainer west fan us twadde elftal en de measten sille him nog wol herrinerje om syn positieve manier fan coaching en syn geweldige manier fan omgong mei de spielers. Ek wie hy dertroch een grut foarbield foar menig Westereender. Wy ha as club en as minsk fan him genoaten, sa as hy dat self ek dien hat. Wy winskje alle neibestaanden folle kracht ta yn t gemis fan Roy. Roy sil oltiid oan use club ferboen blieuwe troch de mooie ferhaelen oer him. Rust zacht leafe Roy, foar oltiid yn us hart.

Ontwikkelingsgesprekken Jeugdtrainers

6 januari 13:00  Jeugdtrainers, onderstaand document betreft de jaarlijkse planning van de trainers ontwikkelingsgesprekken. We zien jullie op de voor jou geplande datum en tijd in de jeugdcommissie kamer. Verhinderd? Dan tijdig afmelden bij Tjeerd van der Galiën en een andere datum inplannen. meer »

Trainingschema Jeugd

25 augustus 10:45  Het is weer die tijd van het jaar waarin voetbalvelden overal worden klaargemaakt voor het begin van het nieuwe jeugdvoetbalseizoen. Terwijl de zomer langzaam overgaat in de herfst, maken jonge spelers zich op voor een seizoen vol passie, teamwork en ontwikkeling. Belangrijk hierbij zijn natuurlijk de trainingen, zodat de spelers optimaal voorbereid zijn op de wedstrijden.meer »