Home - v.v. Zwaagwesteinde

VVZ JO9-2 wint glorieus op Ameland

30 januari 14:00  De spelers hadden de hele week er al naartoe geleefd: de wedstrijd tegen Amelandia JO9-1. Zaterdag 28 januari was het zover. Om half negen ‘s ochtends stonden de spelers al klaar bij VVZ met hun prachtige nieuwe voetbaltassen op de rug. Op naar Holwerd en dan met de veerboot naar Ameland. Wat een belevenis! Het beloofde een koude, maar zonnige dag te worden en die belofte kwam uit. De bootreis verliep na enige vertraging voorspoedig. Leider Harm hield de troepen bij elkaar. Hij maakte er een geheel verzorgde reis van door de spelers regelmatig te voorzien van broodjes, drinken en fruit. meer »

Ledenvergaderingen woensdag 28 september

14 september 6:30  Op Woensdagavond 28 september organiseert het bestuur twee ledenvergaderingen. De eerste ledenvergadering zal gaan om het seizoen 2019-2020 welke niet heeft plaatsgevonden door het coronabeleid destijds. De tweede zal gaan over het seizoen 2020-2021. Dit zal gewoon een traditionele ledenvergadering zijn. Deze twee seizoenen zullen in één avond worden doorgenomen. meer »

Hé voetballiefhebber! Wij zijn op zoek naar jou!

9 september 20:45  Er zijn een aantal jeugdteams die nog niet voorzien zijn van een trainer. Deze enthousiaste jeugdleden willen heel graag dat jij hun nieuwe trainer wordt. Voor een jeugdspeler is een trainer zijn grote voorbeeld. Dat wil jij toch zijn!meer »

Pilot vernieuwde spelregels JO13

29 augustus 19:45  In het seizoen 2022/'23 start de KNVB in de leeftijdscategorie JO13 met een pilot rondom de spelregels. Dit zal plaatsvinden in de districten Noord en West 1.meer »

VOORLOPIGE INDELING JEUGD 2022-2023